Bierdorp

Linkbuilding website

Details

DA |

23 *

Prijs |

Website |

Bierdorp feature image 01

Over Bierdorp

Bierdorp geeft een handig overzicht van alle biertjes die op de markt zijn. Of het nu gaat om een pilsener of blond biertje, je leest er alles over bij Bierdorp. Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat is opgericht om het SEO-verkeer naar jou website te verhogen. Ben je een bierproducent of caféhouder? Dan kan Bierdrop ervoor zorgen dat jij meer klanten op je website krijgt met behulp van linkbuilding. Bierdorp richt zich op de volgende punten:

  • Biermerken: een overzicht van de verschillende biermerken die in Nederland en België verkrijgbaar zijn.
  • Biersoorten: welke biersoorten bestaan er allemaal en hoe smaken deze?
  • Biertips: welk biertje mag je absoluut niet missen en hoe zorg je ervoor dat je maximaal geniet van een biertje?

 

Ben jij een restauranthouder of bierliefhebber en wil je graag meer SEO-verkeer naar je website genereren? Lees dan hieronder hoe Bierdorp jou kan helpen.

* Linkwaarde voor DA verkregen via hopperbier.nl

Adverteren op Bierdorp

Wil je adverteren op Bierdorp zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op Bierdorp ?
– Artikelen op Bierdorp zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Bierdorp bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Bierdorp staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Linkbuilden voor jouw website?

We hebben speciale linkbuilding pakketten samengesteld zodat je doorlopend de SEO van je website kunt verbeteren. Wil je hoger in Google komen, kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Andere linkbuilding websites

Glucosamine Info 

Bij Glucosamine Info lees je alles over het gebruik van glucosamine supplementen en gewrichtsziektes. Kom meer te weten over deze onderwerpen.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Linkbuilding website

Details

DA |

23 *

Prijs |

Bierdorp feature image 01

Adverteren op SEO²?