Bottelicious

Linkbuilding website

Details

DA |

23

Prijs |

Website |

Bottelicious uitgelichte afbeelding 01

Over Bottelicious

Bottelicious geeft jou de leukste weetjes over de wijnwereld. Hier ontdek je onder andere de beste Zuid-Afrikaanse witte wijnen, de duurste rode wijnen en meer. Hiermee maak je pas echt indruk op de wijnkenners. Bottelicious is onderdeel van het Seo² netwerk, wat bedoeld is om meer SEO-verkeer te genereren met behulp van linkbuilding. De website richt zich vooral op:

  • Witte wijn: ontdek hier alles over de heerlijke witte wijnen.
  • Rode wijn: hier lees je alles over de krachtige rode wijnen.
  • Mousserende wijn: ontdek wat een goede mousserende wijn is.

 

De artikelen op Bottelicious bevatten linkjes naar verschillende websites, waaronder wijnwebshops en andere blogs over wijn. Deze links zorgen ervoor dat de website beter wordt gevonden en het SEO-verkeer zal toenemen naar deze websites.

Adverteren op Bottelicious

Wil je adverteren op Bottelicious zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op Bottelicious ?
– Artikelen op Bottelicious zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Bottelicious bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Bottelicious staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Linkbuilden voor jouw website?

We hebben speciale linkbuilding pakketten samengesteld zodat je doorlopend de SEO van je website kunt verbeteren. Wil je hoger in Google komen, kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Andere linkbuilding websites

Glucosamine Info 

Bij Glucosamine Info lees je alles over het gebruik van glucosamine supplementen en gewrichtsziektes. Kom meer te weten over deze onderwerpen.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Linkbuilding website

Details

DA |

23

Prijs |

Bottelicious uitgelichte afbeelding 01

Adverteren op SEO²?