Knus voor je Huis

Linkbuilding website

Details

DA |

10

Prijs |

€125 Excl. BTW
knus voor je huis feature image 02

Over Knus voor je Huis

Houd je van een knus huis en wil je je woning wat opfleuren? Dan ben je bij Knus voor je huis aan het juiste adres. Je vindt hier diverse tips die jou helpen om het interieur van je woning naar jouw smaak aan te passen. Knus voor je huis is onderdeel van het Seo² netwerk. Dit netwerk is erop gericht om meer SEO-verkeer naar jouw website te genereren met behulp van linkbuilding. Knus voor je huis focust zich op de volgende aspecten:

  • Woontips: verschillende tips om je woning op te fleuren
  • Woonideeën: inspiratie voor leuke artikelen die meer sfeer aan je huis geven.
  • Woonstijlen: welke woonstijlen zijn er en welke past bij jou?

 

Heb je een interieurwinkel en wil je graag meer SEO-verkeer naar je website genereren? Lees dan hieronder wat Knus voor je huis kan betekenen.

 

 

Adverteren op Knus voor je Huis

Wil je adverteren op Knus voor je Huis zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op Knus voor je Huis ?
– Artikelen op Knus voor je Huis zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Knus voor je Huis bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Knus voor je Huis staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Andere linkbuilding websites

Tijd voor Marketing

Heb je een eigen webshop of website en wil je meer over de marketing hiervan weten? Bij Tijd voor Marketing lees je verschillende artikelen die je helpen met jouw website.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Champagne tijd

Op Champagne Tijd vind je alles dat je moeten weten over champagne. Wat is de lekkerste champagne en welke champagne kun je het beste cadeau doen?

Adverteren op SEO²?