SEA voor dummies

Linkbuilding website

Details

DA |

5

Prijs |

Website |

SEA voor dummies feature image 01

Over SEA voor dummies

Online zichtbaarheid is voor een website heel belangrijk. Je wilt dat jouw webshop goed vindbaar is en dat deze hoog in de zoekresultaten komt. Bij SEA voor Dummies lees je alles over SEA en wat dit voor jouw website kan betekenen. SEA voor Dummies is een onderdeel van het SEO² linkbuilding netwerk dat erop is gericht meer SEO-verkeer naar jouw website te genereren met behulp van linkbuilding. SEA voor Dummies richt zich op de daarbij passende categorieën:

  • Achtergrond SEA: hier lees je alles over SEA en waarom je dit moet inzetten, zoals waarom SEA inzetten?
  • SEA tips: hier krijg je verschillende tips die je helpen met SEA, zoals 10 tips voor SEA.

Lees snel onze artikelen en leer alles over SEA.

Adverteren op SEA voor dummies

Wil je adverteren op SEA voor dummies zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op SEA voor dummies ?
– Artikelen op SEA voor dummies zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op SEA voor dummies bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op SEA voor dummies staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Linkbuilden voor jouw website?

We hebben speciale linkbuilding pakketten samengesteld zodat je doorlopend de SEO van je website kunt verbeteren. Wil je hoger in Google komen, kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Andere linkbuilding websites

Glucosamine Info 

Bij Glucosamine Info lees je alles over het gebruik van glucosamine supplementen en gewrichtsziektes. Kom meer te weten over deze onderwerpen.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Linkbuilding website

Details

DA |

5

Prijs |

SEA voor dummies feature image 01

Adverteren op SEO²?