SellGo

Linkbuilding website

Details

DA |

20

Prijs |

Website |

SellGo feature image 01

Over SellGo

SellGo is een platform dat erop is gericht om het leven van de consument nog makkelijker te maken. Je krijgt hier namelijk een super handig overzicht van verschillende webshops. Je hoeft dus niet meer zelf op zoek te gaan. SellGo is onderdeel van het Seo² netwerk dat erop is gericht om meer SEO-verkeer naar jouw website te genereren. SellGo richt zich voornamelijk op de volgende punten:

-Leukste webshops: een handig overzicht van alle leuke webshops
-Aankooptips: de beste koopjes op dit moment. 

Heb jij een webshop of bezoek je veel webshops? Lees dan hieronder wat SellGo voor jou kan betekenen. 

Adverteren op SellGo

Wil je adverteren op SellGo zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op SellGo ?
– Artikelen op SellGo zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op SellGo bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op SellGo staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Linkbuilden voor jouw website?

We hebben speciale linkbuilding pakketten samengesteld zodat je doorlopend de SEO van je website kunt verbeteren. Wil je hoger in Google komen, kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Andere linkbuilding websites

Glucosamine Info 

Bij Glucosamine Info lees je alles over het gebruik van glucosamine supplementen en gewrichtsziektes. Kom meer te weten over deze onderwerpen.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Linkbuilding website

Details

DA |

20

Prijs |

SellGo feature image 01

Adverteren op SEO²?