SellGo

We leven in een wereld waar we niet meer langs 10 verschillende winkels moeten om al onze aankopen te doen. Tegenwoordig kun je gewoon met een paar simpele muisklikken alles bestellen wat je maar wilt. Je hoeft niet meer de deur uit en alle spullen worden bij jou thuis bezorgd. SellGo maakt alles nog een stukje makkelijker voor jou, hier vindt je namelijk alle populaire webshops op één plek. Je krijgt dus een handig overzicht van verschillende webshops.

Project

Details

DA |

20

Prijs |

€75 Excl. BTW

Website |

Over SellGo

SellGo is een platform dat erop is gericht om het leven van de consument nog makkelijker te maken. Je krijgt hier namelijk een super handig overzicht van verschillende webshops. Je hoeft dus niet meer zelf op zoek te gaan. SellGo is onderdeel van het Seo² netwerk dat erop is gericht om meer SEO-verkeer naar jouw website te genereren. SellGo richt zich voornamelijk op de volgende punten:

-Leukste webshops: een handig overzicht van alle leuke webshops
-Aankooptips: de beste koopjes op dit moment. 

Heb jij een webshop of bezoek je veel webshops? Lees dan hieronder wat SellGo voor jou kan betekenen. 

Adverteren op SellGo

Wil je adverteren op SellGo zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op SellGo ?
– Artikelen op SellGo zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op SellGo bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op SellGo staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Andere projecten

Bon Appetito

Op zoek naar nieuwe gerechten en drankjes om te ontdekken? Dan ben je bij Bon Appetito op het juiste adres. Hier vind je inspiratie en tips voor de lekkerste gerechten.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Adverteren op SEO²?