Startup24 BE

Linkbuilding website

Details

DA |

25 *

Prijs |

Website |

Startup24 NL feature image 01

Over Startup24 BE

Startup24 BE is onderdeel van het Seo² netwerk. Dit netwerk is erop gericht om meer SEO-verkeer te genereren met behulp van linkbuilding. Op Startup24 BE kunnen mensen een artikel plaatsen waarin een backlink naar hun eigen website wordt geplaatst. Op deze manier zorg je ervoor dat de domein autoriteit van de website groeit. Startup24 BE richt zich voornamelijk op de volgende punten:

  • Dienstverlening: verschillende diensten die in België worden geleverd, zoals online marketing, webcare en makelaars.
  • Voeding en gezondheid: informatie over gezond eten en een gezonde levenswijze.
  • Huis, tuin en dier: de leukste tips voor je huis, tuin en huisdier.

 

Ben je een ambitieuze ondernemer en wil je graag meer SEO-verkeer genereren? Lees dan hieronder wat Startup24 BE voor jou kan betekenen.

* Linkwaarde voor DA verkregen via bluechocolat.be en macpoint.be

Adverteren op Startup24 BE

Wil je adverteren op Startup24 BE zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op Startup24 BE ?
– Artikelen op Startup24 BE zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Startup24 BE bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Startup24 BE staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Linkbuilden voor jouw website?

We hebben speciale linkbuilding pakketten samengesteld zodat je doorlopend de SEO van je website kunt verbeteren. Wil je hoger in Google komen, kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Andere linkbuilding websites

Glucosamine Info 

Bij Glucosamine Info lees je alles over het gebruik van glucosamine supplementen en gewrichtsziektes. Kom meer te weten over deze onderwerpen.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Linkbuilding website

Details

DA |

25 *

Prijs |

Startup24 NL feature image 01

Adverteren op SEO²?