Startup24 NL

Ben je op zoek naar de beste restaurants bij jou in de omgeving, of wil je graag naar een interieurwinkel bij jou in de buurt? Bij Startup24 vind je een handig overzicht van alle diensten bij jou in de buurt. Startup24 biedt verschillende websites de mogelijkheid om blogartikelen te plaatsen die bijdragen aan het linkbuildingnetwerk. Op deze manier verhoog je de domein autoriteit van jouw website en je zult meer SEO-verkeer genereren.

 

Project

Details

DA |

42

Prijs |

€75 Excl. BTW

Website |

Over Startup24 NL

Startup24 is bedoeld voor iedereen die graag zijn domein autoriteit wil verbeteren. Het is mogelijk om verschillende artikelen op Startup24 te plaatsten waarin een link staat naar jouw website. Dit zal ervoor zorgen dat de domein autoriteit van jouw website zal verbeteren. Startup24 is onderdeel van het Seo² netwerk. Dit netwerk is erop gericht om meer SEO-verkeer te genereren met behulp van linkbuilding. Startup24 richt zich voornamelijk op de volgende diensten:

  • Dienstverlening: verschillende zakelijke diensten zoals makelaars, webcare en zoekmachine adverteren.
  • Voeding en gezondheid: alles over gezonde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Huis tuin en dier: alles over interieur, lifestyle en huisdieren.

 

Ben je een ambitieuze ondernemer die graag meer SEO-verkeer naar zijn website wil genereren? Lees dan hieronder wat Startup24 voor jou kan betekenen.

Adverteren op Startup24 NL

Wil je adverteren op Startup24 NL zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op Startup24 NL ?
– Artikelen op Startup24 NL zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Startup24 NL bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Startup24 NL staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Andere projecten

Bon Appetito

Op zoek naar nieuwe gerechten en drankjes om te ontdekken? Dan ben je bij Bon Appetito op het juiste adres. Hier vind je inspiratie en tips voor de lekkerste gerechten.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Adverteren op SEO²?