WordPress voor Dummies

Linkbuilding website

Details

DA |

10

Prijs |

Website |

WordPress voor dummies feature image 01

Over WordPress voor Dummies

WordPress is een van de meest bekende programma’s waarin je een website of webshop bouwt. Doordat WordPress zo bekend is, is er veel informatie over te vinden op het internet. Bijna ieder probleem is al een keer opgelost. Bij WordPress voor Dummies lees je verschillende artikelen die je helpen met het werken met WordPress. WordPress voor Dummies is een onderdeel van het SEO² linkbuilding netwerk dat erop is gericht meer SEO-verkeer naar jouw website te genereren met behulp van linkbuilding. Daarop richt WordPress voor Dummies zich op de volgende categorieën:

Adverteren op WordPress voor Dummies

Wil je adverteren op WordPress voor Dummies zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.
Hoe kun je linkbuilden op WordPress voor Dummies ?
– Artikelen op WordPress voor Dummies zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op WordPress voor Dummies bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op WordPress voor Dummies staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Adverteren?

Wil je adverteren op een van onze websites? Geef aan welks website jouw voorkeur heeft en stuur meteen je tekst op – als je deze al beschikbaar hebt.

Linkbuilden voor jouw website?

We hebben speciale linkbuilding pakketten samengesteld zodat je doorlopend de SEO van je website kunt verbeteren. Wil je hoger in Google komen, kies dan een van onze linkbuilding pakketten.

Andere linkbuilding websites

Tijd voor Verbouwen

Bij Tijd voor Verbouwen lees je alles omtrent het verbouwen van je huis of tuin. Laat je inspireren, ontdek nieuwe mogelijkheden en krijg de beste tips.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Linkbuilding website

Details

DA |

10

Prijs |

WordPress voor dummies feature image 01

Adverteren op SEO²?