Linkbuilding pakketten

Linkbuilding is een van de technieken waarmee je de online vindbaarheid van je website kunt verbeteren. Bij linkbuilding draait het om het verzamelen van backlinks. Een backlink is een link naar jouw website vanuit een externe site. Voor linkbuilding is niet alleen het aantal backlinks belangrijk, maar met name de kwaliteit en de relevantie ervan.

4 linkbuilding pakketten

Seo² heeft vier linkbuilding pakketten waarmee we jou tenminste een jaar lang helpen op blijvend hoger in Google te komen. Deze linkbuilding pakketten gelden voor linkbuilding voor Home & Deco en linkbuilding voor eten, drinken en gezondheid. Mocht je linkbuilding zoeken voor een andere branche, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden voor het aanbieden van een ander linkbuilding pakket.

Pakket A

€350 p/m

Voordelig kennismaken met maandelijkse linkbuilding? Dan is Pakket A iets voor jou: we gaan tenminste een jaar lang jou helpen om hoger in Google te komen voor 1-3 zoektermen. 

Pakket B

€495 p/m

Iets meer budget per maand beschikbaar? Pakket B is het tweede pakket voor linkbuilding: we gaan tenminste een jaar lang jou helpen om hoger in Google te komen voor 2-4 zoektermen. 

Pakket C

€895 p/m

Pakket C biedt dezelfde voordelen als Pakket A en B, maar dan voor meer zoektermen. Meer zoektermen (4-8 zoektermen) betekent meer blogartikelen en meer SEO-activiteiten per maand.

Maatwerk pakket

In overleg

Naast de vaste linkbuilding pakketten hebben we ook een maatwerk pakket. We gaan samen met jou kijken welke inzet bijdraagt aan blijvend hogere posities in Google. 

4 SEO-content pakketten

Loop jij te worstelen met nieuwe teksten voor je website of kom je er gewoonweg niet aan toe? Naast linkbuilding pakketten heeft Seo² ook vier SEO-content pakketten. Hiermee helpen onze copywriters jou voor tenminste een jaar lang blijvend hoger in Google te komen met goed geschreven en originele teksten. Deze contentpakketten gelden voor elke branche die Seo² bedient, zoals home & deco, eten, drinken en gezondheid, B2B en nog meer.

Contentpakket A

€350 p/m

Voordelig kennismaken met SEO-content pakketten? Bij contentpakket A gaan we SEO-content schrijven voor jouw website of webshop. Denk bijvoorbeeld aan blogs, contentpagina’s of product omschrijvingen.

Contentpakket B

€495 p/m

Heb je een grote website of webshop en meer budget beschikbaar? Je krijgt bij contentpakket B hetzelfde als contentpakket A, maar dan meer uren voor het schrijven van content voor jouw website of webshop.

Contentpakket C

€895 p/m

Bij dit pakket geniet je van dezelfde voordelen als bij pakket A en B, alleen dan kies je voor meer content in de maand. Daarnaast gaan we ook aan de slag met een contentplan waarin we een jaarplan maken voor content.

Maatwerk pakket

In overleg

In het maatwerk contentpakket kijken we samen met jou welke inzet bijdraagt aan meer en betere teksten voor jouw website of webshop. Dit contentpakket heeft dezelfde voordelen als contentpakket C.

Linkbuilding uitbesteden

Vooral kleine en middelgrote bedrijven kiezen er vaak voor om SEO en linkbuilding uit te besteden. Dat uitbesteden doe je dan bijvoorbeeld bij een linkbuilding platform zoals Seo² of SEO-expert met linkbuilding als bewezen specialisatie. 

Wanneer je voor uitbesteding kiest, dan zou je ervoor kunnen kiezen een van de linkbuilding pakketten af te nemen. Hieronder lees je eerst meer wat je van een dergelijk pakket kunt verwachten. Daarna kun je lezen welke voordelen aan het afnemen van een linkbuilding pakket verbonden zijn.

Pakket B

€375 p/m

Pakket B is het tweede voor linkbuilding: we gaan tenminste een jaar lang jou helpen om hoger in Google te komen voor 2-4 zoektermen. 

Pakket C

€750 p/m

Pakket C biedt dezelfde voordelen als Pakket A en B, maar dan voor meer zoektermen. Meer zoektermen betekent meer blogartikelen en meer SEO-activiteiten per maand.

Maatwerk pakket

Vanaf €750 p/m

Naast de vaste linkbuilding pakketten hebben we ook een maatwerk pakket. We gaan samen met jou kijken welke inzet bijdraagt aan blijvend hogere posities in Google. 

Wat te verwachten van een linkbuilding pakket?

Als je voor linkbuilding uitbesteden kiest, dan kun je er bij verschillende partijen voor kiezen om losse backlinks te kopen. Met kopen bedoelen we in feite dat de marketeer in kwestie tegen betaling een backlink naar jouw website plaatst op een externe site.

Online marketingbureaus die ook linkbuildingdiensten aanbieden, bieden echter meestal ook linkbuilding pakketten aan. Met zo’n pakket koop je doorgaans meerdere backlinks in één keer, en ook nog eens verschillende soorten backlinks. Biedt een marketeer diverse pakketten aan? Dan ligt het in de lijn der verwachting dat als je voor een duurder pakket kiest, dat de prijs per backlink dan lager ligt.

De voordelen van het kiezen voor een linkbuilding pakket

Wie bij het uitbesteden van zijn of haar linkbuilding activiteiten kiest voor een linkbuilding pakket, die kan daar om deze redenen profijt van hebben:

  • De prijs per backlink is lager wanneer je voor een linkbuilding pakket gaat.
  • Met het afnemen van een pakket verzeker je jezelf van een meer langdurige inzet van de externe marketingspecialist voor jouw bedrijf. Dat is in principe ook nodig, want linkbuilding is een proces waar je vooral op de wat langere termijn de vruchten van kunt plukken.
  • Als je een pakket afneemt, kun je meteen inzetten op backlinks die gekoppeld zijn aan verschillende zoekwoorden die voor jou relevant zijn, en waar je dus op gevonden wilt worden.
  • In een linkbuilding pakket zijn vaak verschillende soorten backlinks opgenomen. Dit komt met name tot uiting in de externe websites waar deze links worden geplaatst. Externe blogsites vormen een logische bestemming, maar men kan ook kiezen voor bijvoorbeeld social media platforms, startpagina’s, bedrijfspagina’s en online marktplaatsen. Sommige deskundige marketeers ontwikkelen zelfs eigenhandig (blog)sites om kwalitatieve backlinks (uiteraard opgenomen in relevante artikelen of blogs) op te plaatsen. Zo kan men toezicht houden over de kwaliteit en de efficiëntie van de backlinks in kwestie. Nog een andere mogelijkheid is te betalen voor een gastblog bij een medium met een groot bereik.

Kortom, het werken met linkbuilding pakketten biedt voordelen. Kies voor Seo² als SEO-partner voor jouw linkbuilding activiteiten.

Onze linkbuilding artikelen

SEO² helpt bij het boosten van jouw SEO, maar we geven je ook graag informatie met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Ontdek onze blog artikelen hieronder en leer alles over SEO. 

Tips

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding omvat het goed inrichten van de interne links op jouw website en het het verkrijgen van backlinks naar jouw website of webshop.

Lees meer >>