Linkbuilding platform

Seo2 is het linkbuilding platform om het SEO-verkeer naar jouw website te ontwikkelen. Als je meer potentiële klanten naar je website wilt krijgen, dan is het essentieel dat de SEO van jouw website in orde is. Linkbuilding vormt hier een belangrijk onderdeel van, want dit zorgt ervoor zorgen dat de SEO-prestaties van jouw website zullen verbeteren. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat linkbuilding is. Hieronder zullen we op een duidelijk manier uitleggen wat linkbuilding is en waarom het zo waardevol is voor iedere website of webshop.

Wat is linkbuilding?

Er zijn twee soorten linkbuilding. Je hebt interne linkbuilding en externe linkbuilding. Bij interne linkbuilding gaat het om links op jouw website die linken naar een andere pagina op jouw website. Hoe werkt linkbuilding naar interne pagina’s? Deze voorgaande link is een mooi voorbeeld van interne linkbuilding, makkelijk toch?

Eenvoudig, maar linkbuilding wordt vaak vergeten. Linkbuilding naar interne pagina’s is belangrijk, want hierdoor verbind je je content en geef je zoekmachines een indicatie van de structuur van jouw website. Zo kun je bijvoorbeeld belangrijk pagina’s met meer linkwaarde uitlichten. 

Externe linkbuilding is waar het voornamelijk om draait in dit artikel. In het kort is externe linkbuilding het verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Een backlink is een link, in bijvoorbeeld een blogartikel, naar een pagina op jouw website. Deze backlink is zeer waardevol, dit kan namelijk de domein autoriteit van jouw website verbeteren.

Hierbij is het belangrijk dat je zoveel mogelijk backlinks verkrijgt van websites met een hoge domein autoriteit en relevantie voor jouw branche. Dit laat namelijk zien dat gerespecteerde websites naar jouw website linken, wat Google laat zien dat jouw website interessant en waardevol is. Een backlink van de lokale sportvereniging zal waarschijnlijk niet sterk je domein autoriteit beïnvloeden, maar een backlink van bijvoorbeeld een nationaal nieuwsmedium kan zorgen voor een echte boost. 

Het is belangrijk om je domein autoriteit te verbeteren: je domein autoriteit laat zien hoe relevant en toonaangevend jouw website is. Een hoge domein autoriteit verhoogt de kans dat je op een hogere positie in de zoekresultaten van Google wordt weergeven. Dit is heel belangrijk om meer klanten te werven, want de consument kiest voor gemak en zal meestal alleen kijken naar websites die op de eerste pagina van de zoekresultaten worden getoond.

Linkbuilding projecten

Kamperen in Noorwegen

Bij Kamperen in Noorwegen lees je alles over het prachtige Noorwegen, de leukste kampeervakantie in Noorwegen en reizen door Noorwegen.

Franse Atlantische kust

Bij Franse Atlantische kust lees je alles over de prachtige Atlantische kust van Frankrijk. Ontdek mooie plekken en praktische tips.

Glucosamine Info 

Bij Glucosamine Info lees je alles over het gebruik van glucosamine supplementen en gewrichtsziektes. Kom meer te weten over deze onderwerpen.

Winkel directorie

Bij Winkel directorie ontdek je verschillende websites, webwinkels en de beste aankooptips. Blijf op de hoogte en ontdek het allemaal.

Pomorosso

Bij Pomorosso lees je alles over tomaten. Je leest hier van alles over tomaten en vindt hier de lekkerste recepten met tomaten.

Smullen zonder suiker

Bij Smullen zonder suiker vind je de lekkerste recepten zonder toevoeging van suiker. Kom meer te weten en gebruik voortaan 'gezonde' suikers.

Trendz-Voorjaar

Bij Trendz-Voorjaar word je op de hoogte gehouden van de nieuwste trends op het gebied van lifestyle, maar ook huis en tuin. Ontdek nu alle trends.

Tijd voor Verbouwen

Bij Tijd voor Verbouwen lees je alles omtrent het verbouwen van je huis of tuin. Laat je inspireren, ontdek nieuwe mogelijkheden en krijg de beste tips.

Ik loop de marathon

Bij Ik loop de marathon kom je alles te weten over marathons en het trainen voor een marathon. Van de geschiedenis tot aan snel spierherstel.

Decoreer je huis

Bij Decoreer je Huis lees je alles over de decoratie trends en tips voor decoreren. Ontdek de nieuwste decoratie trends en laat je inspireren door de tips.

Estland travel

Bij Estland Travel lees je alles over het land: Estland. Ontdek nieuwe plekken, bezienswaardigheden en activiteiten die er in Estland te doen zijn.

Supplementen voor Dummies

Bij Supplementen voor Dummies lees je alles over supplementen en afvallen. Ontdek diverse supplementen en het gebruik ervan om af te vallen.

Sport Physics

Bij Sport physics kom je alles te weten over sporten en het gebruiken van supplementen. Laat je inspireren en motiveren om te gaan sporten.

Vega Enzo

Tegenwoordig worden steeds meer mensen vegetariër. Niet zo gek, want er zitten veel voordelen aan. Bij Vega Enzo lees je alles over vegetariër worden en vegetarisch eten.

Tijd voor vega

Bij Tijd voor Vega lees je alles over vegetarische gerechten en lees je informatie voor vegetariërs. Ontdek heerlijke vega recepten en geniet!

Cocoon wonen

Wil je je huis en/of tuin restylen? Bij Cocoon wonen lees je alles over het interieur van je huis en je tuin. Ontdek nieuwe inspiratie, tips en meer. Lees snel verder.

Huis inspiratie

Wil je je huis verduurzamen? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie voor het verbouwen van je huis? Ontdek meer inspiratie op Huis Inspiratie.

Zamoda

Ben je een echte liefhebber van fashion en interieur? Dan ben je bij Zamoda op het juiste adres. Lees de artikelen en ontdek meer over fashion en interieur.

Travel 2 Thailand

Ben je op zoek naar informatie over Thailand, omdat je hier naartoe wilt reizen? Bij Travel 2 Thailand lees je alles over het reizen door en naar Thailand.

Wooninspiratie blog

Als je inspiratie wilt opdoen voor je woon- of slaapkamer ben je bij Wooninspiratie Blog op het juiste adres. Lees de artikelen en doe inspiratie op voor je huis.

Interieur enzo

Wil je meer met het interieur van je woon- en slaapkamer? Lees dan de artikelen op Interieur Enzo en leer alles over een sfeervol interieur. Lees snel verder en ontdek meer.

Ondernemen enzo

Als ondernemer sta je voor een aantal uitdagingen. Een daarvan is je bedrijf daadwerkelijk opstarten. Bij Ondernemen Enzo lees je alles over ondernemen.

Click district

Wil je meer weten over digital advertising, content en SEO. Bij Click district lees je alle feitjes en tips hierover. Ontdek nieuwe trends en blijf op de hoogte.

Champagne Exclusive

Bij Champagne Exclusive lees je alles over champagne, champagnemerken en geschenken. Ontdek alles over champagne en kom meer te weten.

Taste of christmas

Wil je het gevoel krijgen van kerst? Dan ben je bij Taste of Christmas goed, want hier lees je alles over kerst vieren en kerst decoraties voor in huis.

Competenties voorbeelden

Competenties Voorbeelden is een website vol met informatie over competenties en vaardigheden. Lees snel meer en ontwikkel jezelf.

Business tijd

Met een eigen bedrijf sta je altijd voor nieuwe uitdagingen. Zorg voor een goede voorbereiding. Lees tips en meer informatie op Business Tijd.

London Shop

Bij London Shop lees je alles over een gezonde leefstijl, de laatste fashion trends en over je interieur. Wat dit met elkaar te maken heeft? dat lees je in onze artikelen.

Meer dan duizend woorden

Op Meer dan duizend woorden lees je alles over copywriting en SEO om jouw website online zichtbaar te maken. Lees snel verder en schrijf je artikel.

Webmaak

Bij Webmaak lees je alles over een webshop starten en het maken van een website in WordPress. Ga vandaag nog aan de slag met jouw website.

Wonen Enzo

Je huis is dè plek waar je elke dag tot rust komt. Deze rustige plek creëer je natuurlijk met behulp van decoraties en interieur. Lees snel verder en ontdek meer over wonen.

Tai Chi Web

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese vechtkunst met verschillende stijlen waarbij je gechoreografeerde bewegingen maakt: verbeter je gezondheid met Tai Chi.

Jouw Website

Online zichtbaar zijn is bijna niet meer te vermijden. Door jouw website in WordPress te maken en gebruik te maken van internet marketing zorg je voor online zichtbaarheid.

Mossel stad

Ga je binnenkort mosselen bereiden? Bij Mossel Stad vind je alles over mosselen en zeevruchten. Lees snel verder en ontdek welke gezondheidsvoordelen dit voor je kan hebben.

WordPress voor Dummies

Je kunt zelf een website maken in WordPress. Hoe je dit doet als je weinig over WordPress weet? Dat lees je in de artikelen op WordPress voor Dummies.

Decoreren voor dummies

Lees alles over het decoreren van jouw huis op Decoreren voor Dummies. Doe inspiratie op en ga aan de slag met de tips uit onze artikelen. Lees snel verder en start met decoreren.

Huis Enzo

Op zoek naar inspiratie om je huis en tuin te decoreren en te verduurzamen? Lees alle tips bij Huis Enzo en ontdek alles voor je huis en tuin. Lees snel verder en ontdek meer.

HR Relatiegeschenken

Ben je op zoek naar relatiegeschenken? Bij HR Relatiegeschenken lees je alles over geschenken om je relaties te laten zien dat je ze waardeert. Lees snel alles over geschenken.

The Smart Way of Life

Wil jij je huis slimmer maken met domotica? Bij The Smart Way of Life lees je alles over domotica en ontvang je tips om je huis slimmer te maken.

Groei in Werk

Wil je groeien in je werk als werknemer of als werkgever? Bij Groei in Werk lees je alles over je loopbaan als werknemer en alles over je werknemers als werkgever.

Tijd voor Marketing

Heb je een eigen webshop of website en wil je meer over de marketing hiervan weten? Bij Tijd voor Marketing lees je verschillende artikelen die je helpen met jouw website.

Mijn Kerstmarkt

Kan jij ook niet wachten tot de kerstperiode weer begint? Bij Mijn Kerstmarkt lees je alles over kerstcadeaus, kerstmarkten en kerstgeschenken voor jouw personeel.

Dim Sum Bar

Houd je van de Aziatische keuken en in het bijzonder dim sum? Dan lees je bij Dim Sum Bar alles over dim sum en in welke restaurants je de beste dim sum kunt eten.

Noord-Hollandse wijnboeren

Ben je een echte wijnliefhebber en wil je meer weten over wijn van Nederlandse bodem? Bij Noord-Hollandse Wijnboeren lees je alles over de Nederlandse wijn, druif en wijngaarden.

Loft 55

Ben je ook zo dol op het decoreren van je huis, maar wil je meer inspiratie op doen? Dan ben je bij Loft 55 op het juiste adres. Hier vind je alle inspiratie op één plek.

Hoe kun je linkbuilden?

Voordat we ingaan op tips voor linkbuilding is het eerst zaak om te vermelden dat kwaliteit centraal staat. Daarmee bedoelen we dat het belangrijk is dat jouw website relevante en kwalitatieve content bevat. Ben je bijvoorbeeld de eigenaar van een webshop die bijvoorbeeld schilderijen verkoopt, dan is het belangrijk dat je artikelen op je website hebt staan die meer informatie over deze schilderijen geven, zoals bijvoorbeeld home & deco websites. De kwaliteit van deze artikelen is belangrijk om ervoor te zorgen dat verschillende media ook daadwerkelijk willen refereren naar deze content. 

Als je de bovengenoemde zaken op orde hebt, dan zijn er verschillende manieren op backlinks naar jouw website te genereren. Hieronder zullen we kort een aantal strategieën toelichten:

Vraag om backlinks

Je kunt contact opnemen met relevante websites en vragen of zij willen linken naar jouw website. Hierbij is het belangrijk dat het een relevante website binnen de branche is en dat ze een goede domein autoriteit hebben. Het Seo2-netwerk is hier een goed voorbeeld van. Je kunt gebruik maken van de branche-gerelateerde websites en hiernaar linken, in ruil voor een backlink tegen betaling.

Linkruil

Één van de klassieke manieren om snel backlinks te verkrijgen is linkruil. Met linkruil geef je een backlink aan een andere website in ruil dat zij jou ook een backlink geven. Hierbij is het belangrijk dat beide websites wel relevant voor elkaar zijn, de websites moeten dus wel diensten of producten aanbieden die onder dezelfde branche vallen. Echter, deze manier van linkbuilding is niet meer wenselijk en wordt dan ook afgeraden door Google. Dit kan de rankings namelijk negatief beïnvloeden.

Linkbuilding platform

De snelste manier om snel je domein autoriteit te verbeteren, is door backlinks in te kopen via een linkbuilding platform. Op deze manier krijg je snel toegang tot een netwerk aan verschillende websites met een hoge domein autoriteit die relevante content bevatten voor jouw website. Het Seo2-netwerk heeft bijvoorbeeld sites gerelateerd aan home & deco, voeding en gezondheid, en fashion. Tevens heeft Seo² mogelijkheden voor linkbuilding in België. Op dit linkbuilding platform kun je een artikel inkopen met een waardevolle backlink naar jouw website.

Linkbuilding uitbesteden

Je kunt er ook voor kiezen om de linkbuilding van jouw website uit te besteden. Op deze manier kun je gebruik maken van verschillende linkbuilding platforms als Seo2 die een uitgebreid netwerk aan linkbuilding websites hebben. Door dit netwerk te gebruiken kun je snel de domein autoriteit van je website laten groeien waardoor je snel meer SEO-verkeer naar jouw website zult krijgen. Kortom, linkbuilding is essentieel voor de SEO zoekmachine optimalisatie van jouw website.

Onze linkbuilding artikelen

SEO² helpt bij het boosten van jouw SEO, maar we geven je ook graag informatie met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Ontdek onze blog artikelen hieronder en leer alles over SEO. 

Tips

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding omvat het goed inrichten van de interne links op jouw website en het het verkrijgen van backlinks naar jouw website of webshop.

Lees meer >>