Linkbuilding platform

Seo2 is het linkbuilding platform om het SEO-verkeer naar jouw website te ontwikkelen. Als je meer potentiële klanten naar je website wilt krijgen, dan is het essentieel dat de SEO van jouw website in orde is. Linkbuilding vormt hier een belangrijk onderdeel van, want dit zorgt ervoor zorgen dat de SEO-prestaties van jouw website zullen verbeteren. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat linkbuilding is. Hieronder zullen we op een duidelijk manier uitleggen wat linkbuilding is en waarom het zo waardevol is voor iedere website of webshop.

Wat is linkbuilding?

Er zijn twee soorten linkbuilding. Je hebt interne linkbuilding en externe linkbuilding. Bij interne linkbuilding gaat het om links op jouw website die linken naar een andere pagina op jouw website. Hoe werkt linkbuilding naar interne pagina’s? Deze voorgaande link is een mooi voorbeeld van interne linkbuilding, makkelijk toch?

Eenvoudig, maar linkbuilding wordt vaak vergeten. Linkbuilding naar interne pagina’s is belangrijk, want hierdoor verbind je je content en geef je zoekmachines een indicatie van de structuur van jouw website. Zo kun je bijvoorbeeld belangrijk pagina’s met meer linkwaarde uitlichten. 

Externe linkbuilding is waar het voornamelijk om draait in dit artikel. In het kort is externe linkbuilding het verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Een backlink is een link, in bijvoorbeeld een blogartikel, naar een pagina op jouw website. Deze backlink is zeer waardevol, dit kan namelijk de domein autoriteit van jouw website verbeteren.

Hierbij is het belangrijk dat je zoveel mogelijk backlinks verkrijgt van websites met een hoge domein autoriteit en relevantie voor jouw branche. Dit laat namelijk zien dat gerespecteerde websites naar jouw website linken, wat Google laat zien dat jouw website interessant en waardevol is. Een backlink van de lokale sportvereniging zal waarschijnlijk niet sterk je domein autoriteit beïnvloeden, maar een backlink van bijvoorbeeld een nationaal nieuwsmedium kan zorgen voor een echte boost. 

Het is belangrijk om je domein autoriteit te verbeteren: je domein autoriteit laat zien hoe relevant en toonaangevend jouw website is. Een hoge domein autoriteit verhoogt de kans dat je op een hogere positie in de zoekresultaten van Google wordt weergeven. Dit is heel belangrijk om meer klanten te werven, want de consument kiest voor gemak en zal meestal alleen kijken naar websites die op de eerste pagina van de zoekresultaten worden getoond.

Linkbuilding projecten

To-Spain

Ben je van plan een reis te maken naar Spanje? To Spain vertelt je alles wat je kunt doen in het prachtige Spanje. En geeft je handige tips die je helpen tijdens je reis naar Spanje.

Natuurlijke Zoetstoffen

Ben je op zoek naar een gezondere levensstijl en wil je minder suiker binnenkrijgen? Natuurlijke Zoetstoffen helpt je met het uitzoeken van verschillende alternatieven voor suiker.

To-Italy

Houd je van reizen en wil je meer weten over Italië? To Italy vertelt je alles over plekken in Italië die je gezien moet hebben tijdens je reis en welke gerechten je moet proberen. Lees snel verder.

Japan Tours

Heb je altijd al een reis willen maken naar Japan en wil je je optimaal voorbereiden? Dan lees je bij Japan tours alles dat je moet weten over je Reis naar Japan.

Stay Hungry Marketing

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer online zichtbaarheid? Stay Hungry Marketing vertelt je alles over online marketing en geeft je de beste tips.

Tijd voor een Cadeau

Bij Tijd voor een Cadeau krijg je tips bij het uitkiezen van het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Lees snel verder.

Mega Parket Stores

Bij Mega Parket Stores leer je alles over parket en het onderhoud hiervan. Parket ziet er stijlvol uit en er zijn meer soorten dan je denkt. Kom er achter welke het beste bij jou past.

Vloerkleed Center

Vloerkleed Center helpt je met het vinden van een perfect vloerkleed en geeft je tips om je vloerkleed zo goed mogelijk te onderhouden, want in elk huis past een vloerkleed.

Fashion Doll

Houd je veel van fashion en wil je alles weten over de laatste trends? Fashion Doll leert je alles over de laatste fashion trends en geeft je tips om de perfecte outfit samen te stellen. Zo zie je er altijd fashionable uit.

Into Shopping

Ben je een echte shopliefhebber en ben je benieuwd hoe je de juiste keuzes maakt voor een succesvolle aankoop? Into Shopping geeft je tips zodat elke aankoop succesvol is.

Olijf Enzo

Houd je van koken en ben je benieuwd naar de verschillende soorten olijven en olijfolie voor in je gerechten? Olijf Enzo vertelt je alles wat je moet weten over olijven en olijfolie.

Decoratie Trend Shop

Wil je je huis decoreren, maar weet je niet goed hoe? De Decoratie Trend Shop geeft je alle inspiratie die je nodig hebt. Van decoratie ideeën, naar de beste tips.

Tijd voor Styling

Ben je op zoek naar inspiratie om je woning meer sfeer te geven? Tijd voor Styling geeft je alle informatie die je nodig hebt om meer sfeer te creëren.

En Garde

Wil je meer informatie over hoe jij je kookkunsten kunt verbeteren? En Garde vertelt je alles wat je moet weten over koken en de lekkerste gerechten.

Asian Taste

Ben je een liefhebber van de Aziatische keuken en wil je hier meer over weten? Asian Taste vertelt je alles over populaire gerechten en ingrediënten uit Azië.

Smart Online Marketing

Smart Online Marketing helpt jou om de marketingstrategie van jouw website op orde te krijgen. Je leest hier alles dat je moet weten over online marketing.

Tijd voor WordPress

Tijd voor WordPress is erop gericht om jouw website nog beter te maken. Je vindt hier verschillende tips en alle essentiële informatie waarna je meteen resultaten zult zien.

Bottelicious

Wil je je wijnkennis verbeteren? Dan zit je goed bij Bottelicious. Bottelicious vertelt je alles over de wijnwereld, omdat er nog van alles te leren valt. Wat voor soorten wijn heb je?

Bon Appetito

Op zoek naar nieuwe gerechten en drankjes om te ontdekken? Dan ben je bij Bon Appetito op het juiste adres. Hier vind je inspiratie en tips voor de lekkerste gerechten.

Much Love

Much Love is een fashion website met de focus op speciale gelegenheden, seizoenen en bruiloften. Hierop worden artikelen gedeeld met inspiratie en tips voor diverse momenten. Ben je op zoek naar fashion inspiratie?

Thailicious

Thailicious is een linkbuilding website met focus op de Thaise keuken. Hierop worden er verschillende tips gegeven over de gerechten, ingrediënten en eetcultuur.

Boost Uw Business BE

Je business boosten? Boost Uw Business is het platform hiervoor. Of je nu een website in home & deco of eten & drinken, op Boost Uw Business vinden we de juiste plek voor jouw website.

Thuis in Styling

Op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie voor je interieur? Met Thuis in Styling geef je jouw interieur een gehele make-over. We helpen je bij het genereren van nieuwe ideeën.

SellGo

SellGo biedt een handig overzicht van verschillende webshops. Koop jij graag je producten online? Sell Go helpt je op weg. Lees snel verder.

Modetijd

Ben jij een echte modeliefhebber? Dan ben je bij Modetijd op het juiste adres. Je leest hier namelijk alles over de laatste modetrends en kunt hier inspiratie opdoen. Daarnaast vind je hier ook handige modetips.

Très Jolie Wonen

Je bent net verhuisd of je woning aan het verbouwen en je wilt graag meer sfeer aan je woonkamer geven. Op Très Jolie Wonen vind je alles over de laatste woontrends.

Tijd voor Rijles

Ben je een professionele kapper en zou je graag beter willen knippen? Dan ben je bij Vakkappers op de juiste plek voor de beste tips omtrent het knippen en de accessoires.

Tijd voor Vitamine

Wil je graag een gezonde levensstijl overnemen of ben je op zoek naar meer informatie over verschillende vitaminen? Dan ben je bij Tijd voor Vitamine op het juiste adres.

24Flower

24flower geeft jou de beste tips voor de mooiste bloemen. Ontdek welke bloemsoorten er allemaal zijn en betover iedereen met de mooiste bos bloemen.

Tijd voor Interieur

Tijd voor Interieur is een echte inspiratiebron voor iedere designer. Je vindt hier de laatste trends die meer sfeer aan jouw huis kunnen geven.

Dat ziet er Lekker uit

Op Dat ziet er Lekker uit ontdek je verschillende nieuwe gerechten en drankjes uit diverse keukens over de hele wereld. Maak snel zelf de lekkerste wereldgerechten.

Startup24 BE

Startup24 BE is een handige overzichtswebsite voor ambitieuze ondernemers waar jij een blogartikel kunt plaatsen om meer SEO-verkeer te genereren naar jouw website.

Startup24 NL

Startup24 is een handige overzichtswebsite waar diverse blogartikelen te vinden zijn. Je kunt hier een artikel plaatsen om meer SEO-verkeer naar je website te genereren.

The Fragrance Store

The Fragrance Store licht jou in over de laatste trends op het gebied van parfums en beauty. Wat zijn de beste luchtjes voor dames en heren?

Tijd voor Besparen BE

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere planeet en tegelijkertijd meer geld overhouden aan het einde van de maand? Dan is Tijd voor Besparen iets voor jou.

Tijd voor Steigerhout

Tijd voor Steigerhout is een perfecte inspiratiebron voor zowel binnen- als buitenmeubels die van steigerhout zijn gemaakt.

Bierdorp

Ben je een echte bierliefhebber en wil je graag alles weten over bier? Op Bierdorp lees je alles dat je moet weten over verschillende biertjes en hoe je deze drinkt.

Champagne tijd

Op Champagne Tijd vind je alles dat je moeten weten over champagne. Wat is de lekkerste champagne en welke champagne kun je het beste cadeau doen?

Knus voor je Huis

Ben je op zoek naar leuke artikelen voor in je woning of wil je wooninspiratie opdoen? Bij knus voor je huis vind je leuke tips om je woning meer sfeer te geven.

Tijd voor Tapas

Tijd voor tapas legt jou alles uit dat je moet weten over tapas en mezze. Je vindt hier de beste tips en leest hier wat voor ingrediënten worden gebruikt in deze keukens.

Tijd voor Gezond

Ben je op zoek naar tips om gezonder te leven, wil je gezond diëten of ben je gewoon op zoek naar gezondheidstips? Lees dan verder op Tijd voor Gezond.

Hoe kun je linkbuilden?

Voordat we ingaan op tips voor linkbuilding is het eerst zaak om te vermelden dat kwaliteit centraal staat. Daarmee bedoelen we dat het belangrijk is dat jouw website relevante en kwalitatieve content bevat. Ben je bijvoorbeeld de eigenaar van een webshop die bijvoorbeeld schilderijen verkoopt, dan is het belangrijk dat je artikelen op je website hebt staan die meer informatie over deze schilderijen geven, zoals bijvoorbeeld home & deco websites. De kwaliteit van deze artikelen is belangrijk om ervoor te zorgen dat verschillende media ook daadwerkelijk willen refereren naar deze content. 

Als je de bovengenoemde zaken op orde hebt, dan zijn er verschillende manieren op backlinks naar jouw website te genereren. Hieronder zullen we kort een aantal strategieën toelichten:

Vraag om backlinks

Je kunt contact opnemen met relevante websites en vragen of zij willen linken naar jouw website. Hierbij is het belangrijk dat het een relevante website binnen de branche is en dat ze een goede domein autoriteit hebben. Het Seo2-netwerk is hier een goed voorbeeld van. Je kunt gebruik maken van de branche-gerelateerde websites en hiernaar linken, in ruil voor een backlink tegen betaling.

Linkruil

Één van de klassieke manieren om snel backlinks te verkrijgen is linkruil. Met linkruil geef je een backlink aan een andere website in ruil dat zij jou ook een backlink geven. Hierbij is het belangrijk dat beide websites wel relevant voor elkaar zijn, de websites moeten dus wel diensten of producten aanbieden die onder dezelfde branche vallen. Echter, deze manier van linkbuilding is niet meer wenselijk en wordt dan ook afgeraden door Google. Dit kan de rankings namelijk negatief beïnvloeden.

Linkbuilding platform

De snelste manier om snel je domein autoriteit te verbeteren, is door backlinks in te kopen via een linkbuilding platform. Op deze manier krijg je snel toegang tot een netwerk aan verschillende websites met een hoge domein autoriteit die relevante content bevatten voor jouw website. Het Seo2-netwerk heeft bijvoorbeeld sites gerelateerd aan home & deco, voeding en gezondheid, en fashion. Tevens heeft Seo² mogelijkheden voor linkbuilding in België. Op dit linkbuilding platform kun je een artikel inkopen met een waardevolle backlink naar jouw website.

Linkbuilding uitbesteden

Je kunt er ook voor kiezen om de linkbuilding van jouw website uit te besteden. Op deze manier kun je gebruik maken van verschillende linkbuilding platforms als Seo2 die een uitgebreid netwerk aan linkbuilding websites hebben. Door dit netwerk te gebruiken kun je snel de domein autoriteit van je website laten groeien waardoor je snel meer SEO-verkeer naar jouw website zult krijgen. Kortom, linkbuilding is essentieel voor de SEO zoekmachine optimalisatie van jouw website.

Onze artikelen

SEO² helpt bij het boosten van jouw SEO, maar we geven je ook graag informatie met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Ontdek onze blog artikelen hieronder en leer alles over SEO.