Linkbuilding

SEO² is hét platform om effectief aan linkbuilding te doen. Wij hebben voor elke branche een uitgebreid netwerk aan verschillende websites waarmee jij je SEO verder kan laten doorgroeien. Ontdek de projecten en categorieën van ons linkbuilding platform.

SEO² categorieën

Om hoger in de zoekresultaten van Google gevonden te worden, is het belangrijk om te werken aan de drie pijlers van SEO: content, techniek en autoriteit. Bij SEO² helpen we je graag met het laatstgenoemde, namelijk autoriteit. Hiervoor hebben wij diverse websites over verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld Home & Deco

Linkbuilding levert een grote bijdrage aan de domein autoriteit van jouw website. Met waardevolle backlinks van websites met een hoge domein autoriteit kun jij ervoor zorgen dat de SEO-prestaties van jouw website zullen verbeteren. Lees hier meer over hoe linkbuilding precies werkt

Om zoveel mogelijk branches ten dienste te staan hebben we verschillende categorieën. Scroll snel naar beneden om te ontdekken wat het best bij jouw bedrijf past. Wie weet staat er binnenkort een blog artikel met een linkje naar jouw website.

Linkbuilding platform SEO²

Bij SEO² ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar een linkbuilding platform waarmee jij mogelijk de domein autoriteit van jouw website kunt verbeteren. Via ons netwerk zorgen wij ervoor dat jouw website backlinks krijgt vanuit verschillende relevante blog artikelen op onze linkbuilding websites. 

Ook zoekmachine optimalisatie speelt een belangrijke rol als je meer SEO-verkeer wilt genereren. Denk hierbij aan goede en relevante content die is afgestemd op de services of producten die jij aanbiedt. Dit kunnen ook potentiële landingspagina’s zijn waar de backlinks naartoe linken. Het is dus belangrijk dat je dit op orde hebt!

Onze linkbuilding artikelen

SEO² helpt bij het boosten van jouw SEO, maar we geven je ook graag informatie met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Ontdek onze blog artikelen hieronder en leer alles over SEO. 

Tips

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding omvat het goed inrichten van de interne links op jouw website en het het verkrijgen van backlinks naar jouw website of webshop.

Lees meer >>