DIENSTEN

Internationale Linkbuilding

In de hedendaagse digitale wereld, waar grenzen vervagen en markten steeds meer met elkaar verweven raken, is het voor bedrijven van cruciaal belang om een krachtige online aanwezigheid op te bouwen die de geografische grenzen overschrijdt. Internationale linkbuilding staat centraal in deze strategie, waarbij het niet alleen gaat om het verbeteren van de zichtbaarheid in zoekmachines wereldwijd, maar ook om het bouwen van een duurzaam merkimago en het aantrekken van een globaal publiek.

Seo² online marketing agency

Waarom Internationale Linkbuilding?

Linkbuilding, het proces van het verkrijgen van hyperlinks van andere websites naar de jouwe, is een fundamenteel aspect van zoekmachineoptimalisatie (SEO). In een internationale context verhoogt het niet alleen je website’s autoriteit in de ogen van zoekmachines zoals Google, maar verbetert het ook je bereik en engagement op mondiale schaal. Dit leidt tot meer verkeer, hogere conversieratio’s en uiteindelijk, een versterking van je internationale marktpositie.

De Uitdagingen van Internationale SEO

Het navigeren door de complexiteiten van internationale SEO vraagt om een diepgaande kennis van diverse markten, inclusief taalbarrières, culturele verschillen, en lokale zoekmachine voorkeuren. Elke markt heeft unieke karakteristieken en vereist een op maat gemaakte aanpak. Van het lokaliseren van content en het begrijpen van lokale zoektermen tot het naleven van specifieke SEO-richtlijnen per land; internationale linkbuilding is een veelzijdige en uitdagende onderneming. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilden Duitsland of linkbuilden in Belgie. Er zijn diverse landen waar je op kan gaan linkbuilden.

Vertel mij meer.

Ben je benieuwd naar jouw online mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

seo bureau strategie

Linkbuilding pakketten bestellen

linkbuilding Nederland

Linkbuilding Nederland .nl

Een slim algoritme bepaalt de website waarop wordt geplaatst. Het algoritme zorgt er voor dat je nooit 2x op dezelfde website plaatst. Hierdoor kan je het product blijven kopen.

Maximaal 3 do-follow links per artikel. Artikel lengte 450-1100 woorden. Incl. rechtenvrij afbeelding.

linkbuilding Nederland

Linkbuilding België .be

Een slim algoritme bepaalt de website waarop wordt geplaatst. Het algoritme zorgt er voor dat je nooit 2x op dezelfde website plaatst. Hierdoor kan je het product blijven kopen.

Maximaal 3 do-follow links per artikel. Artikel lengte 450-1100 woorden. Incl. rechtenvrij afbeelding.

linkbuilding Nederland

Linkbuilding Duitsland .de

Een slim algoritme bepaalt de website waarop wordt geplaatst. Het algoritme zorgt er voor dat je nooit 2x op dezelfde website plaatst. Hierdoor kan je het product blijven kopen.

Maximaal 3 do-follow links per artikel. Artikel lengte 450-1100 woorden. Incl. rechtenvrij afbeelding.

Aanpak van internationale linkbuilding door SEO²

Bij SEO², begrijpen we de nuances van internationale linkbuilding. Info over onze garanties:

 • Plaatsingen altijd binnen 24 uur mits het .BE .DE of .NL
 • Plaatsingen altijd binnen 5 dagen buiten de bovenstaande 3 landen
 • Nooit 2x op dezelfde website
 • Wij plaatsen artikelen op websites die opgenomen worden door het algoritme van de zoekmachine
 • We richten ons op het opbouwen van relaties met hoogwaardige, relevante websites over de hele wereld, waarbij we streven naar links die daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw SEO-inspanningen.

Waarom SEO²?

Ons team van SEO-specialisten, content creators, en digitale marketeers heeft jarenlange ervaring in het navigeren van de complexe wereld van internationale SEO. Wij bieden:

 • Wereldwijd Netwerk: Toegang tot een uitgebreid netwerk van websites over de hele wereld, waardoor we in staat zijn om kwalitatieve backlinks te genereren.
 • Maatwerk Strategieën: Elke klant is uniek, en zo ook onze benadering. We plaatsen op sites die passen bij jou vraag.
 • Transparante Rapportage: Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Wij bieden duidelijke, begrijpelijke rapportages die de geplaatste teksten met links tonen.
 • Langdurige Partnerschappen: Wij zien onszelf als een verlengstuk van jouw team. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen, waarbij we samen werken aan jouw internationale succes.

Waarom internationale linkbuilding belangrijk is

Naast het linkbuilden in je eigen land is het belangrijk om ook buiten Nederland te linkbuilden. In een steeds competitiever wordende digitale wereld, waar bedrijven strijden om de aandacht van een globaal publiek, wordt internationale linkbuilding een onmisbare strategie voor elke onderneming die haar digitale grenzen wil verleggen. Dit proces gaat veel verder dan het simpelweg verzamelen van links; het gaat om het opbouwen van een robuuste online aanwezigheid die de kernwaarden van je merk weerspiegelt en je boodschap effectief overbrengt aan diverse internationale gemeenschappen. SEO² heeft hiervoor diverse linkbuilding pakketten die daarbij kunnen helpen om internationaal zichtbaar te worden.

Het belang van internationale linkbuilding ligt in zijn vermogen om:

 • Wereldwijde Zichtbaarheid te Vergroten: Door links te verkrijgen van websites over de hele wereld, verbeter je niet alleen je SEO-ranking wereldwijd, maar vergroot je ook het bewustzijn en de zichtbaarheid van je merk op internationaal niveau.
 • Marktdiversificatie: Internationale linkbuilding stelt bedrijven in staat om nieuwe markten te betreden en een voet aan de grond te krijgen in verschillende geografische locaties, wat essentieel is voor duurzame groei.
 • Vertrouwen en Autoriteit Opbouwen: Links van gerenommeerde internationale sites dienen als een blijk van vertrouwen in jouw merk, wat de geloofwaardigheid en autoriteit van je website verhoogt.
 • Culturele Connectie: Door het lokaliseren van content en het opbouwen van links met lokale markten, toon je respect en begrip voor culturele nuances, wat kan leiden tot diepere connecties met je doelgroep.

De strategieën voor internationale linkbuilding vereisen een diepgaand begrip van lokale SEO-praktijken, consumentengedrag, en de dynamiek van zoekmachine algoritmes in verschillende regio’s. Het vergt een zorgvuldige planning, uitvoering, en continue optimalisatie om ervoor te zorgen dat je inspanningen resulteren in meetbaar succes en ROI.

Bij SEO², combineren we onze uitgebreide ervaring met een diepgaande kennis van internationale markten om op maat gemaakte linkbuilding campagnes te ontwikkelen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten van digitale excellentie zullen stuwen. Begin vandaag nog met het transformeren van je internationale digitale strategie en zet de eerste stap naar wereldwijde dominantie.

 
Blogs

Onze artikelen

Stuur ons een DM.

Wil je ontdekken welke concrete stappen je online nog kunt zetten om te groeien? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.