Over Tijd voor Gezond

Iedereen probeert om gezond te leven, maar vaak is het moeilijk om een gezonde levensstijl over te nemen. Gelukkig is er altijd nog Tijd voor Gezond, hier vind je de beste tips om makkelijk en snel vandaag nog te beginnen met gezond leven. Tijd voor Gezond is onderdeel van het Seo² netwerk. Seo² is een linkbuildingnetwerk dat erop is gericht om meer SEO-verkeer naar jouw website te genereren. Tijd voor Gezond richt zich voornamelijk op de volgende punten:

 • Diëten: hoe kun je gezond en eenvoudig diëten?
 • Superfoods: welke producten zijn lekker en zijn tegelijkertijd rijk aan veel vitaminen?
 • Gezondheidstips: de beste tips om eenvoudig en snel een gezonde levensstijl te implementeren.

Ben je een diëtist of gezondheidsexpert? Lees dan hieronder wat Tijd voor Gezond voor jou kan betekenen.

* Linkwaarde voor DA verkregen via detoxacademy.nl

Adverteren op Tijd voor Gezond

Wil je adverteren op Tijd voor Gezond zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.

Hoe kun je linkbuilden op Tijd voor Gezond ?

– Artikelen op Tijd voor Gezond zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Tijd voor Gezond bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Tijd voor Gezond staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Stuur ons een DM.

Benieuwd welke specifieke groeikansen er online voor jou liggen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laatste blogs

 • Published On: 17 August 2023

  Waarom linkbuilding?

 • Published On: 4 July 2022

  5 stappenplan doelgroep analyse

 • Published On: 22 January 2024

  Hoe werkt linkbuilding?