Over Champagne tijd

Champagne Tijd leert je alles dat je moet weten over champagne, zo ontdekt je bijvoorbeeld welke champagne je het beste cadeau kunt doen en welke champagne het lekkerste is na een lange dag werken. Champagne Tijd is onderdeel van het Seo² netwerk. Seo² is een linkbuildingproject dat erop is gericht om meer SEO-verkeer naar je website te genereren. Champagne Tijd focust specifiek op:

 • Champagne: alles dat je moet weten over champagne.
 • Bubbels: wat is precies het verschil tussen champagne en bubbels?
 • Informatie: meer informatie over verschillende mousserende wijnen als prosecco en cava.

Ben je een wijnhandelaar of champagne-expert? Lees dan hieronder wat Champagne Tijd voor je kan betekenen.

* Linkwaarde voor DA verkregen via ducovin.nl

Adverteren op Champagne tijd

Wil je adverteren op Champagne tijd zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.

Hoe kun je linkbuilden op Champagne tijd ?

– Artikelen op Champagne tijd zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op Champagne tijd bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op Champagne tijd staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Stuur ons een DM.

Benieuwd welke specifieke groeikansen er online voor jou liggen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laatste blogs

 • Published On: 17 August 2023

  Waarom linkbuilding?

 • Published On: 4 July 2022

  5 stappenplan doelgroep analyse

 • Published On: 22 January 2024

  Hoe werkt linkbuilding?