Over The Fragrance Store

The Fragrance Store is onderdeel van het linkbuildingproject Seo². Het doel is om zoveel mogelijk SEO-verkeer naar jouw website te genereren. De verschillende artikelen die op The Fragrance Store te vinden zijn, hebben allemaal een link met beauty en parfums. In de artikelen wordt een link naar jouw parfumerie of verzorgingswinkel geplaatst wat ervoor zal zorgen dat jouw website beter wordt geïndexeerd door Google. Dit zal ertoe leiden dat het SEO-verkeer naar jouw website zal toenemen.

The Fragrance Store richt zich voornamelijk op de volgende onderdelen:

 • Parfums: wat zijn de lekkerste luchtjes die nu op de markt zijn en welke parfums mag je absoluut niet missen?
 • Beauty: welke gezichtsverzorgingsproducten zijn goed voor jouw huid en hoe zorg je ervoor dat jij er stralend uitziet?

Klinkt meer SEO-verkeer naar jouw beautywebsite als muziek in de oren? Lees dan hieronder wat The Fragrance Store voor jou kan betekenen.

Adverteren op The Fragrance Store

Wil je adverteren op The Fragrance Store zodat je waardevolle links naar jouw website krijgt? Deze website is onderdeel van het Seo² netwerk dat verschillende websites met elkaar linkt om het SEO-verkeer te verhogen. Je kunt voor linkbuilding artikelen afnemen die bijdragen aan de domein autoriteit van jouw website.

Hoe kun je linkbuilden op The Fragrance Store ?

– Artikelen op The Fragrance Store zijn tenminste 400-500 woorden, informatief en mogen niet reclamegericht zijn – er mogen geen artikelen worden geplaatst die misleidend, incorrect of tegen de goede smaak zijn. Je kunt zelf de teksten aanleveren en Seo² zal deze controleren vóór ze worden geplaatst.
– Artikelen op The Fragrance Store bevatten 2 do-follow links naar jouw website. De links in de artikelen blijven tenminste 12 maanden bestaan, na deze 12 maanden is er een verlenging mogelijk.
– De domein autoriteit van de website en de prijs voor plaatsing op The Fragrance Store staan bovenaan deze pagina en worden regelmatig bijgewerkt – hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Adverteren?

Stuur ons een DM.

Benieuwd welke specifieke groeikansen er online voor jou liggen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Laatste blogs

 • Published On: 17 August 2023

  Waarom linkbuilding?

 • Published On: 4 July 2022

  5 stappenplan doelgroep analyse

 • Published On: 22 January 2024

  Hoe werkt linkbuilding?