DIENSTEN

SEO

Overweeg je om je SEO uit te besteden aan een toegewijd SEO-bureau? SEO2 is er om online retailers te ondersteunen bij het verbeteren van hun positie in de organische zoekresultaten van Google. Wij hebben bijzondere expertise in SEO binnen de meest concurrerende online markten, en al onze klanten zien hun belangrijkste zoektermen op de eerste pagina van Google verschijnen. Kies SEO2 voor een succesvolle optimalisatiestrategie en een sterke online aanwezigheid.

Seo² online marketing agency

SEO uitbesteden aan dé SEO specialist

Werk je al geruime tijd samen met diverse SEO-bureaus en heb je het gevoel dat je online resultaten onbenut blijven? Dat vermoeden is waarschijnlijk gegrond. Als je op zoek bent naar een vooraanstaand SEO-bureau, ben je hier aan het juiste adres. Bespaar tijd en daag ons uit met jouw optimalisatievraagstuk. SEO2 optimaliseert en positioneert al jarenlang webshops en websites hoog in Google, vooral binnen de meest competitieve online markten. Wil je je SEO uitbesteden aan echte Google-specialisten en serieus resultaat behalen? Lees dan verder of leg ons jouw marketingvraag voor.

Op dit moment veroveren wij organische topposities in diverse online sectoren, waaronder gereedschap, motorkleding, meubels, kunstgras, planten en tal van andere concurrerende markten. En dat succes kunnen we ook voor jouw bedrijf realiseren! We beschikken over alle benodigde kennis en ervaring. Twijfel je nog? Neem gerust een kijkje bij enkele van onze bestaande cases.

Wat is SEO?

SEO, wat staat voor ‘Search Engine Optimization’, verwijst naar zoekmachineoptimalisatie en omvat het uitvoeren van handelingen met als doel betere organische posities in Google te verkrijgen. SEO is een specialisatie binnen online marketing en vormt voor veel webshops een cruciaal online kanaal. Hiermee kun je structurele online zichtbaarheid bereiken in elke fase waarin potentiële klanten zich bevinden. In de praktijk resulteert dit vaak niet alleen in nieuwe leads of bestellingen voor je bedrijf, maar ook in een verhoogde naamsbekendheid, bijdragen aan Google Ads-campagnes, mogelijke inkoopvoordelen bij leveranciers, enzovoort.

De belangrijkste optimalisatie factoren als SEO-specialist

Zoekmachines zoals Google hebben als doel het gehele internet in kaart te brengen en de meest relevante zoekresultaten aan hun gebruikers te presenteren. Om te waarborgen dat gebruikers altijd de meest relevante zoekresultaten te zien krijgen, voert Google bijna dagelijks verschillende updates aan haar algoritme door. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je in de ogen van Google als meest relevant wordt beschouwd? Hoe vergroot je jouw online vindbaarheid? De drie belangrijkste optimalisatiefactoren volgens Google zijn ‘content, techniek en autoriteit’. Welke SEO-werkzaamheden zijn nodig om hoger te scoren dan je concurrentie?

Website content optimalisatie

Als je denkt aan website content, denk je wellicht aan tekst. Echter gaat SEO content bij SEO2 verder dan alleen teksten. Het omvat ook de structurering van headings, relevante afbeeldingen, video’s, filter- en sorteeropties, tabellen, animaties, en meer. Met uitgebreide kennis en ervaring in het analyseren van concurrentiële content en optimaliseren van eigen inhoud, gaan wij verder dan het schrijven van teksten voor je pagina’s. We beginnen met een grondig zoekwoordenonderzoek om relevante zoekwoorden voor jouw doelgroep te identificeren. Vervolgens analyseren we de inhoud van concurrerende pagina’s, inclusief het gebruik van specifieke zoekwoorden, tekstlengte, zoekwoorddichtheid, plaatsing van interne links, heading-structuur, enzovoort. Bij SEO2 ontvang je concrete adviezen voor de inrichting van je belangrijkste pagina’s, met als doel de inhoud relevanter te maken voor zowel potentiële klanten als zoekmachines. Heb je geen tijd om zelf content te schrijven? Besteed je contentcreatie uit aan SEO2.

Technische website optimalisatie

Voor Google is de inrichting van je website van groot belang om alle websites op het internet te kunnen indexeren. Technische optimalisatie speelt hierbij een cruciale rol. Denk aan factoren zoals de laadtijden van je website, de URL-structuur en de statuscodes van verschillende pagina’s. Als je hier zelf geen tijd voor hebt of de ervaring mist, en je zoekt een specialist, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elk traject begint met een grondige technische analyse waarin we concrete verbeterpunten voor je website identificeren. Wij assisteren jou of je webbouwer bij de implementatie en controleren dit vervolgens voor je. Naast regelmatige technische analyses worden we als specialist ook vaak ingeschakeld om te helpen bij website migraties, om waardeverlies te minimaliseren en een soepele overgang te garanderen.

Online autoriteit

Wanneer de content en techniek van je website grotendeels geoptimaliseerd zijn, kun je in de meest competitieve branches het grote verschil maken met de juiste online autoriteit. Hier komt SEO2, jouw marketing specialist, in beeld. De online autoriteit van je domein kan onder andere worden verhoogd door externe links die naar jouw domein verwijzen. SEO2 is een van de weinige linkbuilding bureaus in Nederland met duizenden samenwerkingsverbanden met de meest hoogwaardige blogs en online magazines. Hierdoor staan al onze klanten met honderden of duizenden zoekwoorden organisch op de eerste pagina van Google en behalen ze het gewenste marketingresultaat. Dit resulteert meestal in een betere omzet, een hogere naamsbekendheid, een concurrentievoordeel en onze klanten krijgen zelf ook de juiste kennis en ervaring van SEO. Wil je SEO uitbesteden en betere resultaten behalen? Neem dan zeker contact met ons op en besteed SEO uit.

Vertel mij meer.

Ben je benieuwd naar jouw online mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

ONS WERK

Cases

Stuur ons een DM

Wil je ontdekken welke concrete stappen je online nog kunt zetten om te groeien? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.